„Kai atėjau į komandą spalio pabaigoje, buvome priešpaskutiniai, o nužygiavome iki finalo, kas klubui yra tikrai geras pasiekimas, – po finalo atsidusęs tarė „M Basket“ strategas. – Antra vieta yra puikus rezultatas, aišku, apmaudu, kad nelaimėjome pirmos vietos.“

Nepaisant skaudžiai pralaimėto finalo, „M Basket“ iškovojo bilietą į LKL, nes dublerių komandos pagal reglamentą negali kilti į aukštesnį lygį.

„Niekas apie LKL negalvojo, visi galvojome, kaip patekti į atkrintamąsias, į finalo ketvertą, o apie LKL nemąstėme. Tas bilietas yra, bet dar neaišku, ar mes ten būsime“, – atsargiai situaciją vertino Mažeikių klubo strategas.

„Čia jau yra vasaros darbai klubo vadovybei, – tęsė D. Dimavičius. – Aišku, smagu, kad tas bilietas yra, viskas mūsų rankose. Dabar priklausys nuo vadovybės, miesto savivaldybės, ar šis klubas kitais metais bus LKL.“

„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ specialistas prasitarė, kad namų arena mažeikiškiams pereinamuoju laikotarpiu galėtų tapti ir Šiauliai, ir Telšiai, ir kiti aplinkiniai miestai, o surinkti pagal LKL reglamentą būtiną minimalų 600 tūkstančių eurų biudžetą būtų tikrai įmanoma.

Dar ryžtingiau pasisakė Mažeikių klubo direktorius Arūnas Liškus.

„Pasibaigus šiam nelengvam sezonui, noriu padėkoti visiems komandos nariams, pradedant vyriausiu treneriu, žaidėjais, baigiant fotografu, statistais, savanoriais ir t. t. Daugelis žmonių prisidėjo prie šio rezultato, leidusio iškelti antros vietos taurę. Be galo dėkingas esu ir mūsų sirgaliams, viso sezono metu palaikiusiems komandą ir tapus šeštu žaidėju aikštelėje. Vienareikšmiškai, geriausi NKL sirgaliai yra Mažeikiuose. Jūs šaunuoliai!

Aptariant sezoną, galiu tvirtinti, kad jis buvo geras ir rezultatas yra puikus. Planavome būti ketverte, ten ir buvome, o tai, kad iškovojome kvietimą jungtis prie LKL lygos, yra daugiau nei galėjome pasvajoti prieš sezoną ir sezono metu.

Dėl LKL, galiu visiems pasakyti, kad į tai žiūrime rimtai ir jau pradėjome darbus bei pokalbius su rėmėjais, Mažeikių rajono savivaldybe. Kalbamės apie finansavimo ir arenos trūkumo klausimus. Dirbame daug ir įtemptai, o rezultatas pasimatys netrukus.

Jeigu pavyks sudėlioti visas kortas, žaisime LKL, jeigu nepavyks, liksime ten, kur esame antri pagal gerumą šiai dienai ir sieksime pergalės kitais metais, o metus paskirsime pasirengimui LKL. Patikėkite manimi, darome viską, kad LKL į Mažeikius ateitų jau šiemet.

Dar kartą ačiū visiems ir lauksime jūsų mūsų kito sezono NKL arba LKL rungtynėse!“, – tokia pozicija oficialioje klubo „Facebook“ paskyroje pasidalino A. Liškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją