Eurolyga paskelbė, kad šio sezono kovas arenose vidutiniškai stebėjo 10,383 sirgaliai, o tai yra 18 proc. daugiau nei praėjusiame sezone.

Pagal lankomumą nepralenkiamas buvo atkrintamųjų šį sezoną nepasiekęs Belgrado „Partizan“ klubas, kurio namų mačuose vidutiniškai lankėsi beveik 20 tūkst. žmonių – 19916. Tai prilygsta 99 procentams arenos užpildymo.

Trečioje vietoje pagal vidutinį žiūrovų skaičių liko „Žalgiris“, į Nemuno salą jų pritraukdavęs po 14 tūkst. 773. Tai – 96 proc. užpildymas ir antras geriausias rodiklis lygoje.

Prasčiau namų areną užpildyti sekėsi kitam Belgrado klubui – Roko Giedraičio atstovaujamai „Crvena Zvezda“, tačiau dėl šios dydžio ji buvo antra lankomiausia – 17 tūkst. 842.

Eurolyga atskleidė tik dešimties komandų lankomumo rodiklius, o dešimtuką uždarė Berlyno ALBA, kurios mačus žiūrėdavo 9406 sirgaliai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją