Balandžio 4-6 dienomis Vilniuje organizuojamas M. Buzelio vardo krepšinio turnyras, kuriame varžysis šešios jaunimo komandos. Tarp jų – ir Šarūno Jasikevičiaus sūnus Lukas su „Barcelona“. Šia proga NBA surengė spaudos konferenciją.

„Turnyras mano idėja – noriu padėti vaikams Lietuvoje ir visame pasaulyje. Su kuo norėčiau sužaisti draugiškame turnyre pats? Su Jonu Valančiūnu ir Domantu Saboniu. Tai pats geriausias trio“, – šypsojosi ilgamečio Lietuvos rinktinės masažuotojo Aido Buzelio sūnus.

Spaudos konferencijoje M. Buzelis nestokojo geros nuotaikos ir dar kartą patvirtino, jog yra tvirtai apsisprendęs – jis žais ne JAV, o Lietuvos rinktinėje. Tiesa, už Atlanto gimęs ir augęs 19-metis nėra tikras, ar debiutuoti pavyks jau šiais metais.

„Nesu tikras, ar žaisiu už Lietuvą šiemet. Žinau, kad žaisiu ateityje. Esu pasiruošęs padėti rinktinei, kai jai to reikės“, – sakė „G League Ignite“ komandoje šį sezoną rungtyniaujantis jaunuolis.

Krepšininkas atskleidė, kad Kazio Maksvyčio vizito JAV metu jam pavyko sužinoti daugiau apie Lietuvos rinktinę bei su treneriu pasitarti apie tai, kaip rinktinė atrodys su juo.

„Kalbėjomės apie tai, kokioje pozicijoje galėčiau žaisti rinktinėje, kaip tai atrodytų, kas žais komandoje, kaip aš būsiu išnaudojamas“, – sakė M. Buzelis.

Talentingas atletas nenusivils, jei debiuto nacionalinėje rinktinėje jam teks palaukti. M. Buzelis nestokoja pasitikėjimo savimi ir teigia, kad su juo Lietuva visada kovos tik dėl aukso.

„Lietuvos rinktinė jau dabar yra labai gera, bet kai aš ateisiu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)