Beveik visą mačą pirmavę šeimininkai galiausiai apmaudžiai pralaimėjo 107:108 (30:18, 20:28, 29:29, 28:33), tačiau iškart po finalinės sirenos buvo pripažinta susitikimo baigtį nulėmusi kritinė teisėjų klaida.

Paskutinę dvikovos minutę dukart iš eilės dvitaškius su varžovų pražangomis pelnęs Kawhi Leonardas išvedė „Clippers“ į priekį minimaliu skirtumu, bet „76-ers“ dar turėjo laiko savo atsakui.

Likus 5 sekundėms Kelly Oubre agresyviai veržėsi po krepšiu ir gavo bloką nuo to paties K. Leonardo. Kadangi kamuolys įstrigo prie lanko, arbitrai užfiksavo ginčą.

Jį laimėjo Pensilvanijos atstovai, o kamuolys vėl atsidūrė K. Oubre rankose ir šis vėl veržėsi arčiau krepšio. Čia jį kontaktu ore pasitiko Paulas George'as, po ko pusiausvyrą kiek praradusiusio K. Oubre metimas jau nuaidėjus sirenai dar kartą buvo nupūstas K. Leonardo.

Po šio epizodo į aikštės vidurį atskubėjęs „76-ers“ treneris

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)