Pirmasis šią informaciją pranešė 15min.lt žurnalistas Rokas Pakėnas, vėliau ją patvirtino ir Delfi.lt šaltiniai.

Tiesa, teigiama, kad labai didelės iniciatyvos iš italų ekipos pusės kol kas nėra.

Klubas po šio sezono išsiskirs su Lietuvoje anksčiau dirbusiu kroatu Nevenu Spahija. Komanda varžosi Europos taurės varžybose ir Italijos čempionate. Iš pirmojo šį sezoną pasitraukė po pirmojo etapo, antrajame šiuo metu žengia ketvirtas.

K. Maksvytis paskutinius du sezonus darbavosi Kauno „Žalgiryje“, bet praėjusių metų pabaigoje buvo atleistas ir pakeistas italu Andrea Trinchieri.

Pridedama, kad strategas buvo sulaukęs Vilniaus „Wolves“ ir Stambulo „Galatasaray“ kvietimų dar šį sezoną perimti šių vairus, bet pasiūlymus atmetė.

Šią vasarą K. Maksvyčio laukia dideli iššūkiai su Lietuvos krepšinio rinktine – liepą bus žaidžiamas olimpinis atrankos turnyras Puerto Rike, o sėkmės atveju ir varžymasis Paryžiaus žaidynėse.

Po šios vasaros baigs galioti specialisto sutartis su nacionaline komanda, o kiek anksčiau jis yra minėjęs, kad dirbti du darbus – klube ir rinktinėje – yra per sudėtinga, todėl reikės pasirinkti tolimesnę kryptį.

K. Maksvytis yra treniravęs Klaipėdos „Neptūno“, Panevėžio „Lietkabelio“ ir Permės „Parma“ klubus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)