Lietuvio komanda „Top 16“ etapą baigė be pergalių ir L grupėjė užėmė ketvirtą vietą. Tuo metu Patrų klubas su keturiais laimėjimais užėmė antrą vietą ir pateko į ketvirtfinalį.

Lietuvis 24,5 minutės pelnė 15 taškų (3/6 dvit., 1/2 trit., 6/10 baud.), atkovojo 8 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir surinko 13 naudingumo balų.

Puolėjas buvo rezultatyviausias komandos žaidėjas. Jam sėkmingiausiai talkino Dimitris Agravanis pelnęs 13 taškų ir Jordanas McRae surinkęs 10.

„Promitheas“ komandoje dominavo Hunteris Hale'as pelnęs 29 taškus, pernai Vilniaus „Ryte“ rungtyniaves Jaime Echenique surinko 14.

Po šio vakaro susitikimų paaiškėjo visi ketvirtfinalio dalyviai. Rytoj per burtų ceremoniją 8 komandos bus išskirstytos į 4 poras. Taip pat ketvirtadienį paaiškės, kur vyks FIBA Čempionų lygos finalo ketverto.

Ketvirtfinalio dalyviai:

Pirmas krepšelis: Malagos „Unicaja“, Bonos „Telekom Baskets“, Tenerifės „Lenovo“ ir „Murcia“.

Antras krepšelis: Bursos „Tofaš“, Liudvigsburgo „Riesen“, Atėnų „Peristeri“, Patrų „Promitheas“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją