Graikijos atstovams svečiuose 77:64 pirmaujant prieš Sombathėjaus „Falco“ (1-3) ir lemiamam ketvirčiui artėjant prie vidurio dvi technines pražangas iš eilės, o tuo pačiu ir diskvalifikacinę užsidirbo audringai savo emocijas reiškęs treneris Vassilis Spanoulis.

Šeimininkai tuo metu gavo teisę atlikti net penkis baudų metimus ir dar liko su kamuoliu. Ir nors jie ir nepataikė tritaškio, vis tiek priartėjo iki 77:68.

Galiausiai mačą, nepaisant net 31 Zoltano Perlo suversto taško, rezultatu 90:87 vis dėlto laimėjo „Peristeri“.

Po sunkios pergalės V. Spanoulis spaudos konferencijoje dėl savo išvarymo apkaltino sekretoriatą.

„Esu krepšinyje daugiau nei 20 metų ir nesu matęs nieko panašaus. Vaikinas iš sekretoriato, kuris irgi yra rungtynių dalis, pasiuntė mane...

Prašiau jo, kad skirtų minutės pertraukėlę, jei varžovai įmes, o jis sustabdė laiką tik dėl mūsų pražangos. Kai paklausiau, kodėl jis taip padarė, jis ištarė „F*** you“. Tai yra gėda krepšiniui“, – piktinosi strategas.

Tiesa, ar visi V. Spanoulio priekaištai yra pagrįsti, kyla abejonių. Audringą jo reakciją sukėlusi minutės pertraukėlė buvo paskelbta tada, kai „Peristeri“ prasižengė ir „Falco“ uždirbo du baudų metimus, taigi ir buvo pasirengę pelnyti taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją