Kaip pranešama, 49-erių metų slovėnui nagai panižo prieš grįžtant namo po Eurolygos mačo tarp vietos „Partizan“ ir „Monaco“ komandų gruodžio mėnesį. Teigiama, kad Nikolo Telslos garbei pavadintame Belgrado oro uoste M. Boltauzeris nukniaukė „Tom Ford“ kvepalus, kurių vertė – 221 euras.

„Jo nelaimei, parduotuvė buvo adekvačiai saugoma, visas plotas padengtas vaizdo kameromis, tad policija reagavo greitai ir netrukus vagišių sučiupo tame pačiame oro uoste“, – rašė „Republika“.

Penktadienį viešai pasirodžiusioje vaizdo medžiagoje matomas vyras prie kvepalų sekcijos, kuris neramiai žvalgosi aplinkui, kol galiausiai nusuka nugarą i kamerą, nugvelbia buteliuką nuo sekcijos ir įsideda jį į kišenę.

Serbijos žiniasklaida teigia, kad prisistačius policijai vyriškis iškart susivokė esantis beviltiškoje pozicijoje ir prisipažino nusikaltęs, taip sumažindamas savo teisinę atsakomybę. Manoma, kad vaizdo įraše užfiksuotas asmuo – būtent M. Boltauzeris. Kai „Republika“ pasiteiravo teisėjo apie incidentą, šis sakė apie tai nieko nežinantis.

Tiesa, kai buvo gautas vaizdo įrašas, žiniasklaida darkart bandė susisiekti su slovėnu, bet jis nebeatsakė.

Pasak eurohoops.net šaltinių, į situaciją reaguoja ir Eurolyga, kuri pradėjo disciplininį tyrimą ir renka visą informaciją apie įvykį Belgrade.

Paskutinį kartą M. Boltauzeris Eurolygoje teisėjavo vos prieš keletą dienų – balandžio 23-ią rungtynėse tarp Atėnų „Panathinaikos“ ir Tel Avivo „Maccabi“. Tai buvo pirmas mačas ketvirtfinalio serijoje, kuriame 91:87 triumfavo Izraelio ekipa. Arbitras taip pat dirbo 2020-2021 metų Eurolygos „Final Four“ etape, kur teisėjavo ir lietuvis Gytis Vilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją