27-erių vidurio puolėjas pastaruoju metu gydosi rankos traumą, dėl kurios nežaidė ir sekmadienio susitikime su „Šiauliais“.

Tiesa, „Juventus“ vadovas Eimantas Skersis atskleidė, jog sveikatos problemos – ne vienintelė priežastis, paliekanti I. Vranešą už borto.

„Situacija – dvejopa. Sunku pasakyti, kiek užtruks tos traumos gydymas, nes tyrimai lyg ir atrodo neblogai, o pats žaidėjas sako, kad jaučia skausmą. Į žmogaus vidų mes neįlįsime – jeigu jau taip sako, mes niekada nė vieno nevertėme žaisti per prievartą.

Kitas dalykas, jog žaidėjas šiuo metu yra suspenduotas dėl klubo vidaus taisyklių pažeidimo, jis nušalintas tiek nuo treniruočių, tiek nuo rungtynių. Netoleruosime nė vieno žaidėjo ar kito personalo nario nepagarbos klubui. Artimiausiu metu priimsime sprendimą, ką daryti toliau, bet nepagarbos nepakęsime“, – klubo socialinio tinklo paskyroje kalbėjo E. Skersis.

I. Vranešas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) renka 15 taškų ir 6 atkovotų kamuolių vidurkius.

„Juventus“ sekmadienį laimėjo 96:93 bei turnyro lentelėje vėl palypėjo į ketvirtą vietą (15/11).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją